Διασώθηκε οικογένεια Αυστριακών στον κόλπο του Αγίου Όρους - Ανατράπηκε το σκάφος τους
NewsroomΕπιχείρηση στήθηκε για τη διάσωση οικογένειας από την Αυστρία, που αναποδογύρισε το σκάφος τους νότια της Αμμουλιανής, στον κόλπο του Άγιου Όρους.
Το σκάφος 6 μέτρων, στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι 70 και 66 ετών και τα δύο παιδιά τους 27 και 28 ετών, για άγνωστο λόγο αναποδογύρισε, με συνέπεια και οι τέσσερις επιβαίνοντες να βρεθούν στη θάλασσα.
Οι γονείς είχαν γαντζωθεί στο σκάφος
Το ηλικιωμένο ζευγάρι στην προσπάθειά του να σωθεί είχε γαντζωθεί στο σκάφος, ενώ τα παιδιά κολυμπούσαν δίπλα τους. Στο σημείο έσπευσαν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, που τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν με ασφάλεια στην Ουρανούπολη.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, με τη συμμετοχή περιπολικών σκαφών του Λιμενικού και ελικοπτέρου Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια