Ελλάδα|07.10.2025 12:21
Πάνος Ρούτσι: Δίνει συνέντευξη Τύπου το απόγευμα στο Σύνταγμα
NewsroomΣυνέντευξη Τύπου αναμένεται σήμερα (7/10) το απόγευμα από τον Πάνο Ρούτσι και τον Βασίλη Χατζηχαραλάμπους, πατέρα του 29χρονου Παναγιώτη -που σκοτώθηκε στα Τέμπη.
Μαζί τους θα είναι και οι Βαγγέλης Κιτσώνης και Χάρης Φιλίππου μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης στον Πάνο Ρούτσι, όπως μετέδωσε στο OPEN ο δημοσιογράφος Λευτέρης Αναγνώστου.
Στη συνέντευξη αναμένεται οι τέσσερις να αναφερθούν στις μέχρι στιγμής εξελίξεις αλλά και στα επόμενα βήματα.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται πως «υπάρχει προσπάθεια εμπαιγμού» καθώς έχει ανακοινωθεί πως θα γίνουν εκταφή και τοξικολογικές εξετάσεις «χωρίς να είναι κάτι επίσημο».
Διαβάστε ακόμη
- Καθηγητής Ιστορίας ΑΠΘ: Ανεκτίμητης αξίας οι φωτογραφίες με τους εκτελεσθέντες στην Καισαριανή - Δεν υπάρχει φόβος στα πρόσωπά τους
- Το παρασκήνιο της διαγραφής Παρασκευαΐδη, ο συνεργάτης του Τσίπρα που νιώθει άβολα και η έκπληξη με Πλεύρη στον Δήμο Αθηναίων
- Κομμένα δρομολόγια του σιδηρόδρομου στην περιφέρεια και υπολειτουργία του Αθήνα - Θεσσαλονίκη παρά τα 62 εκατ. ευρώ
- Στην Αργεντινή τα εργασιακά δικαιώματα «κόπηκαν» από το πριόνι του Μιλέι