Ελλάδα|10.10.2025 09:45
Τραγωδία στη Μεσσηνία: 65χρονη παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από 73χρονο οδηγό
NewsroomΣοβαρό τροχαίο δυστύχημα με μια νεκρή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην επαρχιακή οδό Αγίου Ανδρέα – Πύλου στη Μεσσηνία, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος παρέσυρε 65χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λογγά, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Διαβάστε ακόμη
- «Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
- Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
- «Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία