Ελλάδα|15.10.2025 21:19
Συναγερμός σε Κρυονέρι και Άγιο Δημήτριο: Άνδρες απειλούν να αυτοκτονήσουν
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (15/10) στην Ελληνική Αστυνομία, για δύο περιπτώσεις ατόμων που απειλούν να αυτοκτονήσουν σε Κρυονέρι και Άγιο Δημήτριο.
Στην πρώτη, στα βόρεια προάστια, ο άνδρας ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι του και απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του καραμπίνα.
Λίγο αργότερα, μετά τις 21:00 παραδόθηκε στις Αρχές και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου θα γίνει ψυχιατρική εξέταση. Στην κατοικία του, μετά από έρευνες της αστυνομίας βρέθηκε μια καραμπίνα.
Την ίδια στιγμή στον Άγιο Δημήτριο, επί της οδού Δαίδαλου, άλλος άντρας απείλησε ότι θα πέσει στο κενό από την ταράτσα.
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικό βίντεο από το ναυάγιο στην Κερύνεια: Καρέ καρέ η μάχη των επιβατών μετά την ανατροπή του σκάφους
- Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Ήταν μαχαιρωμένο πάνω από 10 φορές
- Τέλος εποχής: Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής
- «Μπλόκο» σε ChatGPT, Roblox και Reddit: Εντάσσονται στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ