Ελλάδα|17.10.2025 18:19

Πτώση άνδρα από τον Πύργο «Απόλλων»: «Ακούσαμε ένα τεράστιο μπαμ» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Newsroom

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/10) στους Αμπελόκηπους, όταν ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον Πύργο «Απόλλων».

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί η περιγραφή ιδιοκτήτριας καταστήματος για το τραγικό περιστατικό της πτώσης του άνδρα από τον 24ο όροφο. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «ακούσαμε ένα τεράστιο μπαμ και τρομάξαμε, νομίζαμε έγινε κάποια έκρηξη. Βγήκαμε έξω και δυστυχώς είδαμε τον άνθρωπο». Η ίδια υπενθύμισε ακόμη ότι κατά το παρελθόν έχει συμβεί άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την οδό, καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Ο 44χρονος έπεσε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, από τον 24ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τους, με τον τοκετό να ήταν προγραμματισμένος σε μόλις δύο ημέρες.

μάρτυραςπτώσηθάνατοςΑμπελόκηποιειδήσεις τώρα