Ελλάδα|21.10.2025 17:45
Σεισμός τώρα στην Κρήτη: 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησαν το Λασίθι
NewsroomΣυναγερμός σήμανε την Τρίτη (21/10) το μεσημέρι, καθώς καταγράφηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 μονάδων στην κλίμακα Ρίχτερ, στην περιοχή του Λασιθίου, στην Κρήτη.
Ειδικότερα, η αυτόματη επεξεργασία των δεδομένων από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας έδειξε ότι το κέντρο της δόνησης βρισκόταν 15 χιλιόμετρα στην κατεύθυνση βόρεια βορειοανατολικά από τη Νεάπολη Λασιθίου.
Η εκτίμηση για το εστιακό βάθος του σεισμού είναι περίπου 5 χιλιόμετρα.
Διαβάστε ακόμη
- Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
- Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
- Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»