Γκάζι: Δείγματα από τα ποτά πήρε η ΕΛΑΣ - Τα ερωτήματα για τον θάνατο της 16χρονης
Γιάννης ΖιάκαςΔείγματα από τα αλκοολούχα ποτά που υπήρχαν μέσα στο κλαμπ στο Γκάζι στο οποίο διασκέδαζε η 16χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Κυριακής έλαβε κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ώστε αυτά να αποσταλούν στο Χημείο του Κράτους και να εξεταστεί το ενδεχόμενο αν τα ποτά στο συγκεκριμένο μαγαζί ήταν νοθευμένα.
Η κίνηση αυτή των Αρχών έγινε μετά τις πληροφορίες από το ΕΚΑΒ πως το ίδιο βράδυ παρέλαβε άλλους τρεις ανθρώπους από το ίδιο σημείο οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα συνείδησης και είχαν λιποθυμικά επεισόδια μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr, από το νοσοκομείο δεν κλήθηκε η αστυνομία όταν το ανήλικο παιδί έχασε τη ζωή του και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι φίλοι του 16χρονου κοριτσιού ανέφεραν στους αστυνομικούς πως βρίσκονταν μέσα στο κλαμπ και είχαν κάνει κατανάλωση αλκοόλ.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό λαμβάνουν ήδη καταθέσεις τόσο από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο αλλά και από υπαλλήλους του συγκεκριμένου νυχτερινού μαγαζιού.
Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένονται και τα αποτελέσματα από την νεκροψία νεκροτομή που γίνεται στο άτυχο νεαρό κορίτσι το οποίο έχασε τη ζωή του.
Σε κάθε περίπτωση εγείρει ερωτήματα το γεγονός ότι μέσα σε μόλις λίγες ώρες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε συνολικά τέσσερις φορές να παραλάβει λιπόθυμους ανθρώπους από το ίδιο σημείο.
- Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε