Ελλάδα|10.11.2025 23:10
Εικόνες-σοκ στην Πάτρα: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε εκκλησία, ενώ μέσα γινόταν κηδεία
NewsroomΈνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, όταν ένας ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή, τη στιγμή που μέσα στην εκκλησία γινόταν κηδεία.
Όπως μεταδίδει το thebest.gr ο ανεμοστρόβιλος, τον οποίο οι κάτοικοι περιέγραψαν ως «σεισμό», κατέρριψε περίπου δέκα δέντρα, τα οποία είτε ξεριζώθηκαν είτε έσπασαν, προκαλώντας σοκ στους αυτόπτες μάρτυρες.
Τα δέντρα έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ από «θαύμα» γλίτωσαν οι περαστικοί. Ο ανεμοστρόβιλος παρέσυρε, επίσης, τέντες, μηχανάκια και πινακίδες, ενώ έσπασε και το τζάμι της πόρτας του Αγίου Ανδρέα.
Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένα παιδί κρύφτηκε τρομαγμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο.
Διαβάστε ακόμη
- Η Ευρώπη μπροστά σε νέο ενεργειακό σοκ - Πετρέλαιο, ντίζελ και φυσικό αέριο σε «κόκκινο» συναγερμό
- Τα μηνύματα Δένδια, ο Σαμαράς που ανησυχεί κι άλλους εκτός από το Μαξίμου και ο Ρούμπιο που δίνει στήριξη πριν καν προσγειωθεί
- «Σπίτι μου 3» στην Περιφέρεια: Πόσες κατοικίες πληρούν τα κριτήρια - Η πραγματική εικόνα σε 10 Δήμους
- «Ραντεβού» για τα γαλάζια γενέθλια: Φλερτ στους απογοητευμένους ψηφοφόρους και επιχείρηση συσπείρωσης