Σοφία Μουτίδου για τη διαμάχη με τον Απόστολο Γκλέτσο: «Δέχτηκα επίθεση από τα media - Ειπώθηκαν τέρατα για το όνομά μου»
«Έχω μέλι, αρνητικό μέλι, για τις εκπομπές - για κάποιο λόγο τραβιούνται για να με τσιμπήσουν», τόνισε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του OPEN🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στον τρόπο που σχολιάστηκε το πρόσωπό της μετά την έντονη on air αντιπαράθεση με τον Απόστολο Γκλέτσο στην εκπομπή «Real View» του OPEN αναφέρθηκε η Σοφία Μουτίδου, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε «επίθεση από τα μέσα» και πως «ειπώθηκαν τέρατα» για εκείνη.
«Έχουν μια διάθεση να με φάνε ζωντανή»
Πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, ωστόσο η συζήτηση ξέφυγε από το αναμενόμενο, όταν οι δύο διαφώνησαν για τη δήλωση του Στράτου Τζώρτζογλου ότι «το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι». Η Σοφία Μουτίδου υπερασπίστηκε τη φράση, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος αντέδρασε έντονα. Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν η ηθοποιός τον αποκάλεσε «ψεύτη» και εκείνος αποχώρησε από το πλατό, βγάζοντας το μικρόφωνό του.
Σε νέο βίντεο που δημοσίευσε τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στο κανάλι της στο YouTube, με τίτλο «Η Τοξική αρρενωπότητα ως δεδομένο», η Σοφία Μουτίδου επέστρεψε στο θέμα, σχολιάζοντας τη στάση των media και την αντιμετώπιση που, όπως λέει, δέχτηκε μετά το περιστατικό.
«Το “Real View” ξεκίνησε σαν άλογο κούρσας, με πολλά επεισόδια, και το κορυφαίο ήταν αυτό με τον Απόστολο Γκλέτσο. Αυτή τη φορά το έζησα στο πετσί μου: πώς τα μέσα διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Θέλω να σταθώ σε αυτό, γιατί ήμουν εγώ στο επίκεντρο», ανέφερε η ηθοποιός, σημειώνοντας πως «πολλές εκπομπές είχαν διάθεση να την επικρίνουν ή να τη “φάνε ζωντανή”».
«Έχω μέλι, αρνητικό μέλι, για τις εκπομπές - για κάποιο λόγο τραβιούνται για να με τσιμπήσουν. Έχουν μια διάθεση να με φάνε ζωντανή. Αυτό όμως είναι δικό τους θέμα. Δεν μπορώ να παρέμβω στο πώς με αντιμετωπίζουν ή γιατί», πρόσθεσε.
Η Σοφία Μουτίδου επισήμανε επίσης ότι, κατά τη γνώμη της, η δημόσια συζήτηση εστίασε αποκλειστικά στη δική της συμπεριφορά, αγνοώντας τη στάση του Απόστολου Γκλέτσου: «Ως γυναίκα δέχτηκα επίθεση για το πώς φέρθηκα, ότι ήμουν αγενής ή προκλητική. Πουθενά όμως δεν αναφέρθηκε η συμπεριφορά του άλλου μέρους. Αυτό δείχνει πως τα μέσα φωτίζουν ό,τι τους βολεύει για να κάνουν θεαματικότητα. Ειπώθηκαν τέρατα για μένα».
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



