Ελλάδα|08.01.2026 18:57
Πατησίων: Σταυρός φαρμακείου έπεσε πάνω σε γυναίκα - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
NewsroomΈνα αναπάντεχο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης (08/01) επί της οδού Πατησίων, στον κεντρικό ιστό της Αθήνας, όταν η φωτεινή επιγραφή, ο σταυρός ενός φαρμακείου αποκολλήθηκε και χτύπησε μια περαστική γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα, προκειμένου να τη διακομίσει σε νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.
Προς το παρόν, παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες το αντικείμενο υποχώρησε και προκάλεσε το ατύχημα.
Διαβάστε ακόμη
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης