Άγιος Παντελεήμονας: 4 συλλήψεις ανήλικων κοριτσιών για άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης
NewsroomΣτη σύλληψη τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 13 και 14 ετών προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στον Άγιο Παντελεήμονα, έπειτα από καταγγελία 15χρονης για άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη, κινεζικής καταγωγής, απευθύνθηκε στις Αρχές καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε επίθεση από τέσσερις συνομήλικές της το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Καμπάνη και Αγίου Μελετίου.
Τι κατήγγειλε η 15χρονη
Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, οι τέσσερις ανήλικες –με καταγωγή από Ελλάδα, Αίγυπτο και Γεωργία– της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του επεισοδίου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τις ανήλικες λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή.
Συλλήψεις και για τους γονείς
Οι τέσσερις ανήλικες συνελήφθησαν με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν και οι γονείς τους για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Η 15χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκδορές και μώλωπες. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.
- Ζέστη έως 39 βαθμούς αλλά χωρίς καύσωνα η νέα εβδομάδα – Τι δείχνουν οι τελευταίες προγνώσεις
- «Ένιωσα τρόμο και προδοσία»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαζωνάκη για το Δρομοκαΐτειο, τη ρήξη με την οικογένειά του και την αγωγή του 1 εκατ. ευρώ
- Κουφονήσια: Αντιδράσεις για την πλωτή καντίνα σε παραλία Natura - Συνελήφθη ο κυβερνήτης
- Ο Γιώργος Ματαράγκας νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα - Η ανάρτηση της οικογένειάς του για την κατάσταση της υγείας του