Νέος Κόσμος: Κατέρρευσε μπαλκόνι κτιρίου και καταπλάκωσε σταθμευμένα οχήματα
Σοβαρές υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα - Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/1) στον Νέο Κόσμο, όταν μπαλκόνι παλαιού κτιρίου κατέρρευσε, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κτίριο επί της οδού Θαρύπου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή και κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.
Πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα έπεσε το μπαλκόνι
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μπαλκόνι αποκολλήθηκε αιφνιδιαστικά και κατέπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν σημαντικές ζημιές. Από τη σφοδρότητα της πτώσης προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στα οχήματα, ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός.
Ευτυχώς, τη στιγμή της κατάρρευσης δε διέρχονταν πεζοί από το σημείο, γεγονός που απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς δεν καταγράφηκε κανένας τραυματισμός.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι κατέρρευσε μεσοτοιχία του παλαιού κτιρίου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί και να πέσει το μπαλκόνι.
Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες στατικότητας του κτιρίου, ενώ δεν αποκλείεται να διαταχθεί περαιτέρω έλεγχος για την ασφάλεια της οικοδομής, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.
Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑ
Τα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξο
Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
Συγκλονιστικό βίντεο: Νήπιο πέφτει από μπαλκόνι - Ο πατέρας του το άφησε μόνο για να πάει για τσιγάρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



