Θεσσαλονίκη: Καρατόμηση στους επικεφαλής του ΟΣΕΘ μετά το μπαράζ φωτιών σε λεωφορεία
NewsroomΗ κυβέρνηση καρατόμησε τους επικεφαλής του ΟΣΕΘ μετά το μπαράζ περιστατικών με φωτιές σε λεωφορεία.
Τις παραιτήσεις των Γιάννη Τόσκα και Γιάννη Καλογερούδη από τις θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου και του προέδρου, αντιστοίχως, του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ζήτησε η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Παραιτήσεις μετά τα διαδοχικά περιστατικά
Η ηγεσία του υπουργείου θεωρεί ότι οι επικεφαλής του Οργανισμού δεν έδειξαν τα απαιτούμενα αντανακλαστικά μετά τα διαδοχικά περιστατικά με τα αναφλεγόμενα αστικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα.
Τα συμβάντα έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία για την ασφάλεια στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης, με το υπουργείο να εμφανίζεται αποφασισμένο να προχωρήσει σε άμεσες κινήσεις και αλλαγές στη διοίκηση του ΟΣΕΘ.
- Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»
- Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»
- Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς
- Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»