Ελλάδα|21.05.2019 16:10

Σε ποια νοσοκομεία θα προσληφθούν 902 γιατροί - Όλος ο κατάλογος

Δήμητρα Ευθυμιάδου

Δημοσιοποιήθηκε έπειτα από σχετική έγκριση του υπουργικού Συμβουλίου η κατανομή των 902 θέσεων γιατρών οι οποίοι θα προσληφθούν από διάφορα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. 

Πρόκειται για γιατρούς επί θητεία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και οι οποίοι θα κληθούν τους επόμενους μήνες να καλύψουν τις θέσεις, αλλά αφού προηγηθεί η σχετική κρίση από τα αρμόδια συμβούλια των νοσοκομείων.

Με βάση τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, κάθε νοσοκομείο και Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) θα πρέπει να προκηρύξουν τις δικές τους θέσεις όπως αυτές εγκρίθηκαν από την κυβέρνηση.

Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

Όσοι γιατροί ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις στην ηλεκτρονική́ διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr, ενώ ως έναρξη ορίζεται στις 11/06/2019 ώρα 12.00 και η λήξη στις 01/07/2019 ώρα 12.00.

Εντός δύο ημερών και έως τις 23 Μαΐου, με βάση και την υπουργική απόφαση,  τα νοσοκομεία και οι Υγειονομικές Περιφέρειες θα πρέπει να έχουν εκδώσει και δημοσιοποιήσει στη διαύγεια τις θέσεις των γιατρών ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις 11 Ιουνίου οπότε και θα πρέπει αν ξεκινήσει η κατάθεση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων. 

Διαβάστε παρακάτω εδώ τις θέσεις γιατρών που προκηρύσσονται

δημόσια νοσοκομείαγιατροίΕΣΥ