Συναγερμός στη ΓΑΔΑ: Συνελήφθη ο άνδρας που έλεγε ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και απειλούσε να εκραγεί
Γιάννης ΖιάκαςΑναστάτωση επικράτησε στη ΓΑΔΑ καθώς συνελήφθη άντρας που ήταν μπροστά από το κτίριο, λέγοντας πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και απειλούσε να εκραγεί.
Ο άνδρας είχε επάνω του τρεις χειροβομβίδες που εξετάζονται αν είναι αληθινές. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν καθώς του απέσπασαν την προσοχή όταν ζητούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο.
Στο σημείο πήγαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που θα προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη.
Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για ψυχικά ασθενή.
Λόγω της αστυνομικής επιχείρησης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από το ύψος της οδού Πανόρμου στο ρεύμα προς Πατησίων και στην οδό Δημητσάντας από το ύψος της Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Δείτε το βίντεο του Orange Press
- Στο «μικροσκόπιο» της Αρχής για το Ξέπλυμα ο Φίλιππος Καμπούρης - Έρευνες και στο εξωτερικό
- Άδειο το χρηματοκιβώτιο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι θα γίνει με το σπίτι
- Τέμπη: «Εκείνο το βράδυ δεν λειτουργούσε τίποτα» - Συγκλονίζει ο πατέρας της Αναστασίας, Ηλίας Παπαγγελής
- Από αναισθητικό νοσοκομείου... ναρκωτικό σε ηλεκτρονικά τσιγάρα: Ο εφιάλτης των «Zombie Vapes»