Ο αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε 63χρονο υποστήριξε πως είχε λάβει σήμα για συμβάν
NewsroomΟ αστυνομικός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 63χρονο στη Βασιλίσσης Σοφίας φέρεται να υποστηρίζει πως υπήρχε υπηρεσιακός λόγος που παραβίασε το κόκκινο φανάρι.
Σύμφωνα με το Mega, o 43χρονος αστυνομικός δεν είχε λάβει σήμα για να μεταβεί σε κάποιο συμβάν. Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως υπήρχε υπηρεσιακός λόγος που παραβίασε το κόκκινο καθώς προσπαθούσε να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο, όπου κάτι είχε δει.
Κρίθηκε προφυλακιστέος και έδειξε μεταμέλεια ενώπιον των Αρχών
Την Τρίτη (17/3) ο αστυνομικός, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ενώπιον των δικαστικών Αρχών έδειξε μεταμέλεια.
«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Είμαι πραγματικά συντετριμμένος για ό,τι συνέβη και προκάλεσα».
Η οικογένεια του θύματος, από πλευράς της, κάνει λόγο για ακραία εγκληματική οδική συμπεριφορά του οδηγού και ζήτησε την αποκάλυψη της πλήρους αλήθειας για τις συνθήκες του τροχαίου και την απόδοση Δικαιοσύνης.
«Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για την αποκάλυψη της πλήρους αλήθειας και την παραπομπή παντός υπαιτίου. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ποινική δίωξη και η παραδειγματική τιμωρία του υπαίτιου οδηγού, οι ενέργειες του οποίου στέρησαν τη ζωή από έναν νέο άνθρωπο. Θα παρακολουθούμε στενά τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, προκειμένου να αποδοθεί το δίκαιο που αναλογεί στη μνήμη του συγγενή μας» τονίζει η οικογένεια.
- Με ζεϊμπέκικα, χειροκροτήματα και δάκρυα το «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη - Εκατοντάδες άνθρωποι στην κηδεία
- Θάνατος Μαζωνάκη: Τι απαντά ο καθηγητής που διοργάνωσε το συνέδριο με ομιλήτρια την κατηγορούμενη γιατρό
- Στο στόχαστρο της γαλάζιας κριτικής το ΠΑΣΟΚ - Μονομαχία για τα «μάτια» των κεντρώων ψηφοφόρων
- Ντουζιέρα με κουμπαρά σε παραλία της Θάσου: Το βίντεο στο TikTok και... ο διχασμός