Ελλάδα|28.03.2026 14:28

Πλακιάς για Τέμπη: Η δίκη θα γίνει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα - Όποιος επιχειρήσει μεταφορά θα με βρει απέναντι

Newsroom

Την απόλυτη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο μεταφοράς της δίκης για τα Τέμπη από τη Λάρισα σε άλλη πόλη θέλησε να εκφράσει ευθέως με ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.

Όπως επισημαίνει, ακόμη και το κτίριο στο οποίο ξεκίνησε η δίκη μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της διαδικασίας με ορισμένες παρεμβάσεις. Τόνισε μάλιστα πως θα σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει τη μεταφορά της δίκης για λόγους προσωπικών συμφερόντων, υπογραμμίζοντας πως «η δίκη θα γίνει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα» και «θα τελειώσει πάλι εκεί».

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Η μεταφορά της δίκης από τη Λάρισα σε οποιαδήποτε άλλη πόλη, με βρίσκει εντελώς αντίθετο.

Συγκεκριμένα ακόμα και στο κτίριο όπου ξεκίνησε η δίκη με ορισμένες επεμβάσεις χωροταξικού χαρακτήρα όπως και με τον κατάλληλο έλεγχο, για το ποιος μπαίνει και που πρέπει να καθίσει ο καθένας μας, είναι υπέρ αρκετή για όλους εμάς που θα παραβρισκόμαστε εκεί κατά τη διάρκεια αυτής της μακρόχρονης διαδικασίας.

Εάν πάλι κριθεί ότι είναι ακατάλληλη υπάρχουν χώροι στη Λάρισα οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν και να είναι επαρκείς για τη διεξαγωγή της δίκης.

Οποιοσδήποτε έχει στο μυαλό του προσωπικά συμφέροντα όποια και να είναι αυτά για να μεταφερθεί η δίκη σε άλλη πόλη θα με βρει απέναντι του.

Η δίκη θα γίνει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα!!!

Και θα τελειώσει πάλι εκεί!!!

Τα παιδιά μου τα δολοφόνησαν στη Λάρισα και απαιτούν να παραβρίσκονται στη δίκη όπου θα δικάζουν τους ένοχους αυτών.»

επιχειρήσειςΛάρισαΝίκος Πλακιάςειδήσεις τώραΤέμπηδίκηδίκη για Τέμπη