Νταλίκα ντελαπάρισε στην εθνική οδό Καλαμπάκας - Ιωαννίνων - Βγήκε σώος ο οδηγός
NewsroomΑναστάτωσε επικράτησε στις αρχές μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων, στο ύψος του Ορθοβουνίου.
Υπό συνθήκες που διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας, νταλίκα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δεν υπήρξε τραυματισμός του οδηγού ενώ δεν ενεπλάκη άλλο όχημα στο τροχαίο ωστόσο η νταλίκα υπέστη σημαντικές ζημιές.
Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων και την αποφυγή περαιτέρω ατυχημάτων.
Η έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έγινε επιχείρηση με ειδικό γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνση της νταλίκας από το σημείο.
- Θα μπορούσε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά; Η πληγωμένη Τεχεράνη και η ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε
- Ο Τσελέντης προειδοποιεί: Δυστυχώς η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
- Ο «καταραμένος» θησαυρός, το ναυάγιο και η φυλακή: Η συναρπαστική ιστορία του Τόμι Τόμπσον που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος
- Σύνδρομο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων: Η παράξενη νευρολογική διαταραχή που είναι πιο συχνή στα παιδιά