Τρεις συλλήψεις για το τροχαίο με παράσυρση στη Λιοσίων
NewsroomΣε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/04) στη Λιοσίων, όταν οδηγός μοτοσυκλέτας χτύπησε μια ανήλικη και κατόπιν τράπηκε σε φυγή -εγκαταλείποντάς τη στο σημείο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του δίκυκλου, ο ένας από τους δύο αναβάτες της μηχανής καθώς και ένα τρίτο άτομο, ενώ αναζητούν τον οδηγός της μηχανής που κρύβεται και παραμένει ασύλληπτος.
Το χρονικό
Το περιστατικό συνέβη κοντά στη διασταύρωση με την οδό Καζάζη, στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας.
Το νεαρό κορίτσι το απόγευμα στις 17:45, επιχείρησε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου, όταν ο οδηγός μιας μηχανής έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω της, τραυματίζοντάς την βαριά.
Ο οδηγός, με τον συνοδηγό του, έπεσαν στο οδόστρωμα και αφού σηκώθηκαν, έφυγαν από το σημείο εγκαταλείποντας το κορίτσι.
Στο σημείο έφτασε γρήγορα το ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης
- Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
- Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
- Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
- Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε