Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε κενό 20 μέτρων μετά από καθίζηση του εδάφους
NewsroomΣτο κενό βρέθηκε αυτοκίνητο, το πρωί της Δευτέρας, στη Θεσσαλονίκη λόγω της καθίζησης του εδάφους που προκλήθηκε από εργασίες για οπτικές ίνες στην περιοχή του εργοταξίου για την ανάπλαση των στάβλων Παπάφη.
Ποια τα αίτια
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του voria.gr, η καθίζηση φαίνεται να συνδέεται με εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην περιοχή και προκάλεσαν βλάβη σε αγωγό της ΕΥΑΘ, καθώς υπήρξε διάτρησή του.
Κατέρρευσαν μάλιστα και τα προστατευτικά μεταλλικά τοιχία που υπήρχαν στα όρια του εργοταξίου, ενώ μία κολόνα ηλεκτρισμού έχει κυριολεκτικά βυθιστεί, παίρνοντας επικίνδυνη κλίση. Τρία ακόμη οχήματα κινδυνεύουν να βρεθούν στο κενό.
Οι αρχές προχώρησαν άμεσα στον αποκλεισμό των οδών Σιδηροκάστρου, Αλοννήσου και Κύθνου, ενώ επί τόπου βρίσκεται και κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας αυτοψία για την αποτίμηση της κατάστασης.
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς