Ελλάδα|21.04.2026 19:18
Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρός σε χωράφι 67χρονος αγρότης
NewsroomΈνα τραγικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/04) στην Κοζάνη, όταν ένας 67χρονος αγρότης έχασε τη ζωή προσπαθώντας να τοποθετήσει αυτοσχέδια «παγίδα» για τυφλοπόντικες σε χωράφι.
Πώς συνέβη το δυστύχημα
Όπως μεταδίδει το kozan.gr, η τραγωδία σημειώθηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού του άτυχου 67χρονου στο πόδι - κατά τη διαδικασία τοποθέτησης και όπλισης του μηχανισμού - καθώς του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.
Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης για παροχή ιατρικής βοήθειας, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι επί περισσότερο από μία ώρα κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάνηψή του, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
Διαβάστε ακόμη
- Θρίλερ στο Ηράκλειο: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
- Επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ σε Ελλάδα: Οι χάρτες της χαράσσουν φανταστικά θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο
- Κέρδισε πάνω από 1 εκατ. σε τζάκποτ αλλά δεν θα πάρει ούτε ευρώ - «Ήταν σφάλμα του συστήματος»
- «Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά