Ηράκλειο: 93χρονος παραβίασε «STOP» και συγκρούστηκε με μηχανή 17χρονου - Στη ΜΕΘ ο ανήλικος
NewsroomΜε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ένας δεκαεπτάχρονος διανομέας, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον κεντρικό δρόμο των Μοιρών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δεκαεπτάχρονος, που οδηγούσε ένα δίκυκλο μικρού κυβισμού και έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς τη χρήση προστατευτικού κράνους, καρφώθηκε σε αγροτικό όχημα-κλούβα, που έβγαινε στον κεντρικό από κάθετο δρόμο, το οποίο οδηγούσε ένας άντρας 93 ετών, που παραβίασε το «STOP».
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον διανομέα με βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, με την κατάστασή του να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος οδηγός είχε δίπλωμα αυτοκινήτου σε ισχύ. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία Ηρακλείου.
- POLITICO: Το γερασμένο δίκτυο της Ελλάδας «έκαψε» το 75% των εκτάσεων - Οι σπίθες που φέρνουν την καταστροφή
- Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο
- Κολομβία: Ο ρόλος του «Δακτυλίου της Φωτιάς» στις βιβλικές καταστροφές, ο τραγικός απολογισμός και η μάχη στα συντρίμμια
- Κτίριο στην Κυψέλη κρίθηκε ανεπαρκές στατικά - Τι δείχνει έκθεση μηχανικού μετά τα έργα για το μετρό