Φωτιά σε αστικό λεωφορείο στο Ίλιον - Διακοπή κυκλοφορίας στη Φυλής
NewsroomΦωτιά σε αστικό λεωφορείο ξέσπασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (4/5) στη λεωφόρο Φυλής στο Ίλιον.
Ξεκίνησε από το μέρος της μηχανής και προκάλεσε φθορές στο πίσω τμήμα του λεωφορείου, το οποίο είχε εκκενωθεί. Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στη Φυλής, από το ύψος της οδού Μπίμπιζα.
Η ανακοίνωση της ΟΣΥ
«Σχετικά με περιστατικό ανάφλεξης στον χώρο του κινητήρα λεωφορείου της γραμμής Β12 που εκτελούσε το δρομολόγιο Σταθμός Αττικής- Άνω Λιόσια, επί της οδούς Φυλής, η ΟΣΥ ενημερώνει ότι: Το συμβάν έχει λήξει χωρίς να υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος για τους επιβάτες.
Ο οδηγός ενήργησε άμεσα, ακολουθώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο ασφαλείας, ακινητοποίησε το όχημα , οι επιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και κάλεσε την Πυροσβεστική. Από το περιστατικό δεν κινδύνευσαν πολίτες.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για όχημα παλαιού τύπου. Η ΟΣΥ έχει ορίσει Τεχνική Επιτροπή προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια του συμβάντος.
Η ασφάλεια των επιβατών, των εργαζομένων και του συγκοινωνιακού έργου αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την ΟΣΥ.»
Βίντεο από το σημείο:
- «Ο Πούτιν νιώθει απειλή»: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο απόπειρας δολοφονίας ή πραξικοπήματος
- Viral το σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο που μετατρέπει σε ουράνιο τόξο τα σύννεφα - Εμφανίστηκε στην Ινδονησία
- «Τους έκαψαν» κάμερες και μάρτυρες: Πώς βρήκαν τους δράστες του φονικού στις φυλακές Νιγρίτας - 11 συλλήψεις
- Αστυνομικός σηκώνει με σκοινί από ελικόπτερο κροκόδειλο που έχει φάει άνθρωπο