Ελλάδα|16.05.2026 08:25
Συνεχίζεται η κατάληψη στον γερανό του εργοταξίου του Μετρό στην Αλεξάνδρας
NewsroomΠάνω στον γερανό του εργοταξίου του Μετρό, στη συμβολή της Αλεξάνδρας και Μουστοξύδη, παρέμειναν όλη τη νύχτα οι διαδηλωτές που προχώρησαν στην κινητοποίηση από το πρωί της Παρασκευής, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την κοινότητα των Προσφυγικών της Αλεξάνδρας.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 12:00 έχει προγραμματιστεί πορεία για την υπόθεση των Προσφυγικών με αφετηρία το Σύνταγμα.
Διαβάστε ακόμη
- Το πιο επικίνδυνο ξενοδοχείο του κόσμου: Τουρίστες μένουν αποκλεισμένοι πάνω από νερά με καρχαρίες
- Έσκασε «βόμβα» στο NBA: Τέλος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς!
- Φονική φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα μέσα σε σπίτι - Εξακολουθεί να αγνοείται ο 12χρονος γιος του πρώτου νεκρού
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Οι ένοικοι είχαν αντιληφθεί από το προηγούμενο βράδυ ότι το κτίριο «έγερνε»