Ελλάδα|18.05.2026 11:35
Ανήλικοι πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι μετέφεραν φιάλη γκαζιού
NewsroomΜια απίστευτη εικόνα κατέγραψε πολίτης με το κινητό του τηλέφωνο, φέρνοντας ξανά στη συζήτηση τα σοβαρά ζητήματα ασφάλειας που τίθενται από την ολοένα και αυξανόμενη χρήση των ηλεκτρικών πατινιών από ανήλικους.
Το βίντεο
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που μετέδωσε η τηλεόραση του OPEN, δυο ανήλικοι ούτε καν πάνω από 10 χρονών οδηγούν ένα ηλεκτρικό πατίνι και φτάνουν σε βενζινάδικο όπου αγοράζουν μια φιάλη γκαζιού.
Αφού την τοποθετούν πάνω, ο ένας ανήλικος κάθεται πάνω της και ο άλλος οδηγεί!
Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανακοίνωσε πως έρχεται πλήρης απαγόρευσης της χρήσης ηλεκτρικών πατινιών από ανηλίκους, αυστηρότερες κυρώσεις για παραβάτες και υποχρεωτική ασφάλιση ενηλίκων.
Διαβάστε ακόμη
- Πετράλωνα: «Μόνο 1 στις 10 άδειες ελέγχεται» - Οι μηχανικοί του Δημοσίου καταγγέλλουν διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών
- Αντιπυρική περίοδος: 245 Ευρωπαίοι πυροσβέστες στην Ελλάδα
- Πολυκατοικίες: Οροφοδιαμερίσματα... στα δύο και ασυνέπεια τέλος - Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο
- Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών: Τα βέλη στον Τσίπρα και η «αναπόφευκτη» διαγραφή Σαμαρά