Ελλάδα|02.06.2026 23:12
Hellenic Train: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια-Ασπρόπυργος λόγω φωτιάς
NewsroomΜετά από οδηγία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ - Σιδηρόδρομοι Ελλάδος, ανεστάλη από τις 20:26 η κίνηση των συρμών στο κομμάτι μεταξύ Άνω Λιοσίων και Ασπροπύργου.
Η συγκεκριμένη διακοπή κρίθηκε απαραίτητη λόγω φωτιάς που ξέσπασε κοντά στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Με λεωφορεία η μεταφορά επιβατών
Με με λεωφορεία της Hellenic Train θα μεταφερθούν προς τον τελικό τους προορισμό οι επιβάτες των δρομολογίων 1329 (Κιάτο - Πειραιάς), 2300 (Πειραιάς - Κιάτο), 2301 (Κιάτο - Πειραιάς) και 2302 (Πειραιάς - Κιάτο).
«Η Hellenic Train βρίσκεται σε συνεχή συντονισμό με τον Διαχειριστή Υποδομής και τις αρμόδιες αρχές για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας» επισημαίνεται στην ενημέρωση της εταιρείας.
Διαβάστε ακόμη
- Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
- «Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
- Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους