Σκηνές τρόμου στην Ηλιούπολη: Απίστευτες εικόνες από πρόσκρουση φορτηγού σε κολώνα - «Από τύχη δεν είχαμε θύματα»
NewsroomΈνα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί της Τρίτης (9/6) στην Ηλιούπολη, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε κολώνα για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που η κολώνα γκρεμίστηκε. Από το ατύχημα προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε σπίτια και σε τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί κοντά.
«Από τύχη δεν είχαμε θύματα»
Το τροχαίο συνέβη στο κομμάτι από το ύψος της οδού Αναξαγόρα μέχρι το ύψος της οδού Σωκράτους, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, όλα ξεκίνησαν από ένα φορτηγό, γερανοφόρο, που οδηγούσε ένας άνδρας ηλικίας 70 με 80 ετών. Ο οδηγός είχε σταθμεύσει το όχημα σε κατηφορικό σημείο και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες - ο ίδιος λέει ότι δεν έπιασε το χειρόφρενο - άρχισε να κινείται, έπεσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και σε τέσσερα οχήματα τα οποία διαλύθηκαν.
Ένα από τα οχήματα μάλιστα κατέληξε στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, ενώ καλώδια κρέμονταν από τα μπαλκόνια. Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι από θαύμα δεν προκλήθηκε κάποιος θανατηφόρος τραυματισμός. Έρευνα για το ατύχημα διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.
- «Τρέχουν» οι έρευνες για τη χειροβομβίδα: Καταζητείται ο Έλληνας προμηθευτής - Στο μικροσκόπιο ο εντολέας των Διαβατών
- Σύρος: «Νόμιζα ότι ήταν κλέφτης» - Τι υποστήριξε ο 41χρονος για τη δολοφονία της διασώστριας
- Πειραιάς: Η στιγμή που καταρρέει η σκαλωσιά πολυκατοικίας από την κακοκαιρία - Τρομακτικό βίντεο
- Από τις sex dolls... στα θρανία: Το ρομπότ των $57.590 που άναψε «φωτιές» σε λύκειο της Νέας Υόρκης