Τραγωδία στο Ηράκλειο: Κατέληξε 18 μηνών κοριτσάκι στο ΠΑΓΝΗ – Συνελήφθη ο παππούς του
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν 18 μηνών κοριτσάκι κατέληξε στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών. Το παιδί είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τον παππού του.
Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με το cretalive, το βρέφος, Ρομά στην καταγωγή, δεν ήταν καλά τις τελευταίες ημέρες. Από αστυνομικές πηγές προκύπτει ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε εξεταστεί από παιδίατρο, ο οποίος του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή.
Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Ο 45χρονος παππούς, που είχε αναλάβει τη φροντίδα του καθώς οι γονείς του εργάζονται εκτός Κρήτης, το μετέφερε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το παιδί παρουσίαζε σηπτική εικόνα, σύμφωνα με τη διάγνωση του ιατρικού προσωπικού. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και οι γιατροί ξεκίνησαν αμέσως ΚΑΡΠΑ.
Παρά τις επίμονες προσπάθειες της ιατρικής ομάδας, το βρέφος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. Με εισαγγελική εντολή, ο παππούς συνελήφθη για το αδίκημα της έκθεσης, ώστε να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού.
- Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ στη Γαλλία: Πώς έγινε και ο φόβος για τις οικιακές «έξυπνες» συσκευές
- Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στο Παγκράτι: Οι αρχές εξετάζουν αν παραβιάστηκε φανάρι
- Μπαχτσελί για το καλώδιο: «Σοβαρό λάθος» για την Αθήνα να παρακάμψει την Άγκυρα
- Αναβαθμίζει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα - Πού θα «χτυπήσει»