Ελλάδα|25.06.2026 10:30
Τρόμος στο Πέραμα: Επιβάτης έβγαλε όπλο σε οδηγό λεωφορείου επειδή δεν έκανε στάση
NewsroomΈνα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε αστικό λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Νίκαια - Πέραμα, καθώς, όταν το λεωφορείο δεν σταμάτησε σε συγκεκριμένη στάση, επιβάτης έβγαλε όπλο και απείλησε τον οδηγό.
Συγκεκριμένα, το λεωφορείο δεν σταμάτησε στην «επίμαχη» στάση διότι ο επιβάτης... δεν είχε πατήσει το κουμπί.
Σύμφωνα και με το MEGA, όταν εκείνος διαπίστωσε ότι «έχασε» την στάση, άρχισε να κάνει φασαρία και απαίτησε να σταματήσει το λεωφορείο για να κατέβει. Ο οδηγός αρνήθηκε και τότε ο άνδρας έβγαλε ένα όπλο, τον πλησίασε και τον απείλησε με αυτό.
Στο λεωφορείο επικράτησε πανικός, με τους άλλους επιβάτες να τρομάζουν στη θέα του όπλου. Τελικώς, ο επιβάτης συνελήφθη από την αστυνομία.
Διαβάστε ακόμη
- Το φθινοπωρινό σχέδιο Ανδρουλάκη: Η αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ από την κοινωνία έως τη ΔΕΘ
- Η παγίδα του Ορμούζ για τον Τραμπ και το επικίνδυνο στοίχημα της Τεχεράνης - Ποιος θα λυγίσει πρώτος
- Συναγερμός και σήμερα: Στο «κόκκινο» Αττική και 6 περιφέρειες λόγω καύσωνα - Αυξημένες περιπολίες και drones
- Νίκος Καλογερόπουλος: Μια ζωή γεμάτη θέατρο, σινεμά και ποίηση