Τροχαίο στη Χαλκιδική: Σήμερα η προσπάθεια να αποσωληνωθεί η 7χρονη
NewsroomΜια δύσκολη μάχη συνεχίζει να δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη το 7χρονο κοριτσάκι που επέζησε μετά το σφοδρό τροχαίο στη Χαλκιδική, όπου έχασαν τη ζωή τους ο πατέρας, η μητέρα και η έξι μηνών αδελφή της.
Η μικρή Πατρίτσια, η οποία φέρει πολλαπλά κατάγματα, παλεύει να κρατηθεί στη ζωή και σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί θα κάνουν σήμερα την πρώτη προσπάθεια να την αποσωληνώσουν για να δουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της.
Από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα και η θεία της, αδελφή της μητέρας της, ο οποία έχει εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει την κηδεμονία της εφόσον όλα κυλήσουν καλά και πάρει εξιτήριο.
Σοβαρές καταγγελίες
Σήμερα εξάλλου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό των τριών σορών υπό τη σκιά που έχει δημιουργήσει η καταγγελία του Γενικού Πρόξενου της Μολδαβίας ότι κυκλοφορούν πλαστοί έρανοι για αυτή τη διαδικασία.
Η πόλη Στράσενι, από όπου καταγόταν η οικογένεια από τη Μολδαβία, είχε απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους κατοίκους για να συνδράμουν οικονομικά για την οικογένεια, αλλά και για τον επαναπατρισμό των σορών.
Σύμφωνα με την καταγγελία του Γενικού Πρόξενου της Μολδαβίας, υπάρχουν πλαστοί έρανοι με τραπεζικούς λογαριασμούς που δεν έχουν σχέση με την οικογένεια και την 7χρονη.
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς