Ανατροπή με το τροχαίο στην Καλλιθέα: Τα νέα στοιχεία για τους αναβάτες της μηχανής
NewsroomΝέα στοιχεία βλέπουν το φως για το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/10) στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στο ρεύμα της λεωφόρου Συγγρού προς Καλλιθέα, με σοβαρά τραυματισμένη μία 27χρονη.
Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε την τραυματισμένη γυναίκα και έφυγε από το σημείο. Όπως έγινε γνωστό, όμως, οδηγός του δικύκλου ήταν η 27χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά.
Συγκεκριμένα, μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε η 27χρονη και επέβαινε ο άνδρας ξέφυγε από την πορεία της, χτύπησε στο κράσπεδο του δρόμου και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα, όπου την παρέσυρε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε μία γυναίκα, επίσης 35 ετών.
Η οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ενώ ο άνδρας μετέβη με ίδια μέσα στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος.
- Στο «πόδι» ξανά η Γαλλία με δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές - Οδοφράγματα, χημικά και συλλήψεις
- Ξανά μετάλλιο ο θρυλικός Λευτέρης Πετρούνιας! «Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής
- Μεγάλες ουρές στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για μια βόλτα στη φρεγάτα «Κίμων» - Το πρόγραμμα των επισκέψεων
- Σαντορίνη: Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γευσιγνωσία λεοντόψαρου στον κόσμο