Ελλάδα|15.11.2018 08:21
Τρίκαλα: Διέρρηξαν βιοτεχνία - Ανω των 20.000 € τα κλοπιμαία
NewsroomΣύμφωνα με το trikalavoice.gr οι δράστες «χτύπησαν» σε βιοτεχνία λίγο έξω από την πόλη των Τρικάλων, σηκώνοντας μεταλλικά προϊόντα και «στοκ» αυτής τα οποία μπορούν να πουληθούν έναντι μεγάλης αμοιβής.
Τα κλοπιμαία υπολογίζονται σε άνω των 20.000 € και προφανώς μπορούν να αποδώσουν περισσότερες στους διαρρήκτες.
Είναι η πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό στην περιοχή της Θεσσαλίας. Οι επιτήδειοι κλέβουν τα αντικείμενα και τα οδηγούν για «λιώσιμο» αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
Διαβάστε ακόμη
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!