Τροχαίο στη Λαμία: Τον εμβόλισε σε κολόνα - Δεν λειτουργούσαν τα φανάρια (pic)
NewsroomΣοβαρό τροχαίο που ευτυχώς δεν είχε άσχημη κατάληξη συνέβη σε κεντρική διασταύρωση της Λαμίας το πρωί της Τετάρτης, με δύο ΙΧ οχήματα.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το ατύχημα έλαβε χώρα στις 10:30 στη διασταύρωση Αθηνών και Κύπρου, όταν ο οδηγός του ενός οχήματος Lancia κατέβαινε την οδό Αθηνών με κατεύθυνση προς Νέα Άμπλιανη. Την ίδια στιγμή, το δεύτερο αυτοκίνητο, μάρκας Opel, κινείτο επί της οδού Κύπρου με κατεύθυνση προς την οδό Βασιλικών. Το Opel χτύπησε στην πόρτα του συνοδηγού το Lancia, το οποίο στη συνέχεια κατέληξε πάνω στην κολόνα.
Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο και οι δύο οδηγοί διακομίστηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.
Τη στιγμή που έγινε το τροχαίο σύμφωνα με μαρτυρίες τα φανάρια ήταν εκτός λειτουργίας.
Πηγή: lamiareport.gr
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια