Ελλάδα|17.07.2019 16:38

Διέφυγε τον κίνδυνο η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι

Newsroom

Έχει διαφύγει τον κίνδυνο η 53χρονη από τη Μολδαβία, την οποία χτύπησε με τσεκούρι, το μεσημέρι της Τρίτης, σε πολυσύχναστο δρόμο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ο συνομήλικος σύζυγός της, που είναι ομογενής από τη Γεωργία.

Μέχρι στιγμής οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι. Η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Όπως ανέφεραν στο ethnos.gr εκπρόσωποι της διοίκησης του νοσοκομείου, είναι θέμα χρόνου να αποσωληνωθεί, αφού δεν κινδυνεύει η ζωή της. Επίσης, από τα χτυπήματα που δέχθηκε δεν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας στο μέλλον, ούτε θα της μείνει κάποιο… κουσούρι.

Η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και είχε μεγάλη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να αποφασισθεί η άμεση χειρουργική επέμβαση, η οποία έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Το επικίνδυνο χτύπημα ήταν αυτό στον λαιμό, αφού το τσεκούρι σχεδόν άγγιξε την καρωτίδα και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος η 53χρονη να χάσει τη ζωή της. 
Ο σύζυγος του θύματος και δράστης του αιματηρού επεισοδίου, αφού τραυμάτισε τη σύζυγό του με το τσεκούρι, αποπειράθηκε να διαφύγει με αυτοκίνητο.

Ωστόσο, εντοπίστηκε από εν αποστρατεία αστυνομικό και με τη βοήθεια τριών πολιτών τον ακινητοποίησαν. Συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο και μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για εξετάσεις.

Σε βάρος του 53χρονου ομογενούς από τη Γεωργία σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και για ενδοοικογενειακή βία. Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

επίθεση με τσεκούριΝοσοκομείο Παπαγεωργίου