Ελλάδα|16.11.2018 20:40
Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στη σήραγγα Μετσόβου-Ένας τραυματίας
NewsroomΚαραμπόλα έξι αυτοκινήτων σημειώθηκε το απόγευμα της 16ης Νοεμβρίου στην Εγνατία Οδό, στη σήραγγα Μετσόβου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, η καραμπόλα έγινε όταν ο οδηγός ενός οχήματος -εξαιτίας του πάγου που είχε ο δρόμος- βγήκε από τη σήραγγα και έχασε τον έλεγχο.
Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα πέντε αυτοκίνητα που ακολουθούσαν να συγκρουστούν διαδοχικά μεταξύ τους.
Η κυκλοφορία στο σημείο του συμβάντος διεκόπη για λίγη ώρα από την Τροχαία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε ελαφρά τραυματισμένο τον οδηγό του πρώτου οχήματος, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο