Ελλάδα|19.11.2018 23:56

Διευθυντής σχολείου: Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά από το τροχαίο στην Κυπαρισσία

Newsroom

Σοκάρουν οι δηλώσεις του διευθυντή του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας για τους 16χρονους, που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία.

«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά», ανέφερε ο Δημήτρης Δράκος στο δελτίο του Alpha.

«Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα», πρόσθεσε ο κ. Δράκος.

Τα τρία παιδιά είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας. Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτησή του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο ΑΟ Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους», έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Το χρονικό 

Τη ζωή τους έχασαν τρεις 16χρονοι φίλοι, έπειτα από μια μοιραία σύγκρουση με φορτηγό έξω από την Κυπαρισσία το μεσημέρι της 19ης Νοεμβρίου. Οι τρεις ανήλικοι, σύμφωνα με το tharrosnews, είχαν κάνει κοπάνα και πήγαν βόλτα με το αμάξι των γονέων του ενός. Τα δύο παιδιά πέθαναν ακαριαία στο σημείο ενώ ο τρίτος κατέληξε στο Ρίο όπου διακομίστηκε. Ο νεαρός ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι δύο φίλοι του είχαν ανασυρθεί νεκροί νωρίτερα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο οδηγός του φορτηγού. 

τροχαίοΚυπαρισσία