Ελλάδα
|
12.09.2019 14:16
Νεκρό βρέφος από ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένη η μητέρα, έχει άλλα τρία παιδιά
NewsroomΤις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα κοριτσάκι δύο μηνών έχασε τη ζωή του το πρωί, έπειτα από την επίθεση του σκύλου, ράτσας ροτβάιλερ, της οικογένειάς του μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, διερευνά η αστυνομία.
Το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.
Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;