Πειραιάς: Μία σύλληψη για το περιστατικό με τον πυροβολισμό γυναίκας στο κεφάλι
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΓια παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, όπου τραυματίστηκε το πρωί της Δευτέρας μία γυναίκα από σφαίρα στο κεφάλι.
Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι είχε στην κατοχή του όπλο, χωρίς άδεια οπλοφορίας. Πρόκειται για το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε η γυναίκα στο κεφάλι.
Η κατάθεση του ιδιοκτήτη της καφετέριας στην Ασφάλεια θα ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς ακόμα και τώρα παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι η γυναίκα.
Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας. Ο τραυματισμός του προήλθε από θραύσματα και είναι ιδιαίτερα ελαφρύς. Το πιθανότερο σενάριο είναι η γυναίκα να πήρε το όπλο του άντρα και να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.
- Οργή συγγενών για το φιάσκο στη δίκη των Τεμπών - Οι εικόνες ντροπής και το χρονικό της πρώτης ημέρας
- Πότε ξεκινούν οι πρώτες πληρωμές για το Fuel Pass 2026 - Ποιοι οδηγοί είναι διπλά κερδισμένοι
- Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης του αεροσκάφους της Air Canada Express με το πυροσβεστικό όχημα στη Νέα Υόρκη
- Φρίκη με youtuber που δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του και έστησε ψεύτικο livestream για άλλοθι