Πειραιάς: Γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι ύστερα από καβγά
Τραυματισμένη στο Τζάνειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται μία γυναίκα, η οποία δέχτηκε πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε καφέ-μπαρ στην οδό Μαυρομιχάλη 22 στον Πειραιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας άγριο καβγά με άντρα μέσα στο μαγαζί στον Πειραιά. Ο άντρας είχε πάνω του όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι.
Η μία εκδοχή είναι να την πυροβόλησε ο άντρας και η άλλη να προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Δεν αποκλείεται και το σενάριο το όπλο να εκπυρσοκρότησε πάνω στην προσπάθεια του άντρα να πάρει το όπλο από τα χέρια της γυναίκας.
Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εν ζωή στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά ενώ κι ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί από το ίδιο βλήμα στον ώμο.
Διαβάστε ακόμη
«Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




