Μεσσηνία: Ενοπλη ληστεία σε τράπεζα - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες
NewsroomΠυροβολισμοί έπεσαν το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Τέσσερις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στην τράπεζα, λίγο πριν τις 09.00 το πρωί.
Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν περίπου 200.000 ευρώ κι διέφυγαν με γκρι αυτοκίνητο. Oι κινήσεις τους ωστόσο φαίνεται πως έχουν καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα που διέθετε το υποκατάστημα της τράπεζας. Οπως αναφέρει το messinialive To υποκατάστημα της Πειραιώς στη Χώρα είχε γίνει στόχος αγνώστων στις 9 Σεπτεμβρίου όταν και επιχείρησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Τράπεζας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Πρόκειται για τη δεύτερη ένοπλη ληστεία στη Μεσσηνία μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από αυτή στα ΕΛΤΑ Θουρίας από ένοπλους ληστές με λεία άνω των 100.000 ευρώ.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών