Καλλιθέα: Τι λέει η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής για τη διαρροή
NewsroomΈως το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Καλλιθέα, που προκάλεσε διαρροή αερίου και αποκλεισμό της περιοχής για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, η βλάβη σημειώθηκε στις 10:30 το βράδυ σε βανοστάσιο στη διασταύρωση των οδών Λεωφόρος Συγγρού και Σόλωνος στην Καλλιθέα.
Για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκε τεχνικό κλιμάκιο, ενώ ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και η περιοχή αποκλείστηκε για προληπτικούς λόγους. Το συνεργείο που μετέβη στο σημείο απομόνωσε το σημείο διαφυγής, χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί η τροφοδοσία σε καταναλωτές, ενώ συνεχίζει τις εργασίες αποκατάστασης.
Η ΕΔΑ Αττικής αναφέρει εξάλλου ότι δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για τους κατοίκους και τους καταναλωτές, καθώς και για τις τροφοδοτούμενες με φυσικό αέριο εγκαταστάσεις.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!