Ελλάδα|25.02.2020 08:51
Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό 3 Ι.Χ. του υπ. Πολιτισμού
NewsroomΑντιεξουσιαστές που αυτοαποκαλούνται "Κα(ρ)νίβαλοι και κα(ρ)νίβαλες" ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό τριών οχημάτων του Υπουργείου Πολιτισμού, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στον χώρο στάθμευσης του Βυζαντινού Μουσείου, δίπλα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Στο κείμενο της ανάληψης ευθύνης, που αναρτήθηκε στον αντιεξουσιαστικό ιστότοπο indymedia, γίνεται αναφορά στην προσπάθεια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εκκενώσει χώρους που τελούν υπό κατάληψη.
Τονίζεται ότι η εμπρηστική επίθεση έγινε σε μια "γειτονιά καλά φυλαγμένη". Ο συντάκτης του κειμένου στρέφεται και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβα, καταγγέλλοντάς τον για την θέση του υπέρ της εκκένωσης καταλήψεων.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
- Πόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέρα
- Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
- Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο: Η FIFA αποσύρει το σχέδιο πώλησης μεριδίου του Μουντιάλ μετά την απειλή μποϊκοτάζ από την UEFA