Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων σε βαγόνια και κτίρια που είχαν καταληφθεί από αλλοδαπούς
NewsroomΠαρέμβαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας παρουσία Δικαστικής Αρχής πραγματοποιήθηκε σε κτίρια, οικίες και βαγόνια στη Θεσσαλονίκη για παράνομη εγκατάσταση και διαμονή ατόμων.
Ερευνήθηκαν οι χώροι τεσσάρων οικημάτων, που βρίσκονται στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετικές καταγγελίες των ιδιοκτητών τους για παράνομη εγκατάσταση και διαμονή ατόμων στο εσωτερικό τους.
Συγκεκριμένα, ερευνήθηκαν οι χώροι και των τεσσάρων οικημάτων και εντοπίστηκαν συνολικά 18 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 13 απ’ αυτούς για παράνομη είσοδο και διαμονή στην Ελληνική επικράτεια και 5 εξ’ αυτών συνελήφθησαν για Διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Παράλληλα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Σ. Σταθμού Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν 20 αλλοδαποί εντός πέντε λειτουργικών βαγονιών αμαξοστοιχιών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, αφού δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα. Οι αμαξοστοιχίες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σημείο προκειμένου να γίνει απολύμανση. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.
- Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών
- Το προφίλ του Έλληνα που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Βρετανία και η «κρυφή «κάμερα σε κάλτσα»
- Το viral βίντεο που προκαλεί οργή: Οδηγός στην Κρήτη προσπερνάει 8 αυτοκίνητα στη σειρά σε κλειστή στροφή
- Εικόνες από το μέλλον σε επίδειξη μόδας στη Σεούλ: Ρομπότ και άνθρωποι μοιράστηκαν την πασαρέλα