Ελλάδα|11.03.2020 15:18
Κοροναϊός: Αναστέλλονται για 14 μέρες οι εξετάσεις για διπλώματα οδήγησης
NewsroomΑναστολή και για τις εξετάσεις που αφορούν διπλώματα οδήγησης αποφάσισε για τις επόμενες 14 μέρες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κοροναϊού.
Αναστέλλονται όλες οι εξετάσεις που έχουν να κάνουν με την απόκτηση άδειας οδήγησης, μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, ειδικής άδειας ταξί και κάθε άλλου είδους εξέτασης που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Ο Περιφερειάρχης αναφέρει στη σχετική δήλωσή του ότι θεωρεί αυτονόητο «πως στο πλαίσιο της εθνικής κινητοποίησης οφείλουν να διακόψουν κάθε είδους θεωρητικού μαθήματος όλες οι σχολές οδηγών (ΚΘΕΥΟ Κέντρα Θεωρητική Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών) που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής».
Διαβάστε ακόμη
- «Θέμα εβδομάδων το τέλος του πολέμου»: Τα νέα μηνύματα Τραμπ - Ρούμπιο και η απάντηση για μία χερσαία εισβολή
- Εικόνες χάους με τρένο της Hellenic Train που ακινητοποιήθηκε στην Οινόη - Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες
- Φρικιαστική καταγγελία για βασανισμό βρέφους από ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα - Του έσβηναν τσιγάρα στα πόδια
- Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα