Υγεία|08.05.2020 18:59
Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τις αλλεργίες και την σχέση τους με τον κορονοϊό
Newsroom«Όσοι έχουν αλλεργίες έχουν έντονο φτάρνισμα και κόκκινα μάτια», σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας ως τη βασικότερη διαφορά σχετικά με τα συμπτώματα των αλλεργιών και τα συμπτώματα του κορονοϊού. Όπως είπε αυτά καθορίζουν την εμφάνιση μιας αλλεργίας. «Ο πυρετός δεν είναι. Οι μυαλγίες θέλουν χρόνο, δεν είναι η οξεία καταβολή».
Ο καθηγητής είπε ότι οι ασθενείς πρέπει να βρίσκονται σε συνεννόηση με τον γιατρό τους και να συνεχίζουν την αγωγή τους. Τόνισε ότι αν χρειαστεί να προχωρήσουν σε κάποιον περαιτέρω έλεγχο, αυτό να γίνει σε συνεννόηση με τον γιατρό τους.
Διαβάστε ακόμη
- Χτυπήθηκε από πύραυλο ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς ανοιχτά του Νοβοροσίσκ
- Σιδηρόδρομος: Με 710 «μπλοκάκια» θα λειτουργήσει και φέτος - Το... λίγο ΑΣΕΠ φέρνει μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- Βομβαρδίστε με υπερβολή, ο φόβος είναι το ισχυρότερο όπλο, αλλά… Γιατί όσοι ζήσαμε τη 10ετία του ’80 δεν τρομάζουμε πια
- «Σάπιο αβγό και αποχέτευση»: Γειτονιά της Νέας Υόρκης έχει μια... περίεργη μπόχα εδώ και μήνες και κανείς δεν ξέρει τι είναι