Υγεία|13.05.2020 16:15
Στους 155 οι νεκροί από κορoνοϊό – Δεύτερος θάνατος σε 24 ώρες
NewsroomΣτους 155 ανέρχονται οι νεκροί στην Ελλάδα από κορoνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης (13.5) κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία άνδρας 95 ετών. Ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό άνοιας, κολπική μαρμαρυγή και ενδονοσοκομειακή πνευμονία.
Νωρίτερα το πρωί είχε γίνει γνωστό και ο 154ος θάνατος στην Ελλάδα. Πρόκειται για άντρα 53 ετών με ιστορικό καρκίνου του πνεύμονα και αναπνευστική ανεπάρκεια που κατέληξε νοσηλευόμενος στο Σωτηρία στις 06:00 σήμερα.
Την Τρίτη ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 18 νέα κρούσματα στη χώρας, ενώ συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται στα 2.744, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες. Από αυτά, 608 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.308 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Διαβάστε ακόμη
- Αγωνία στην Κυψέλη για τον μετροπόντικα: Κυβερνητικό αλαλούμ με αντιφάσεις για τη στατικότητα - Στον Εισαγγελέα οι κάτοικοι
- Σπιράλ ανατιμήσεων και δύσκολος χειμώνας: Πώς απαντά το Μαξίμου - Το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων
- Τα γαλάζια αλληλοκαρφώματα που δεν μαζεύονται, το τραπέζι για τα διυλιστήρια και η 5η Οκτώβρη ως τεστ
- Στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα από τον ψηφιακό έλεγχο σε ιατρεία, spa και Κέντρα Αισθητικής για παράνομες υπηρεσίες