Υγεία|14.06.2022 17:11

instadoctor.gr: Ραντεβού με τον γιατρό πιο απλά, άμεσα και αξιόπιστα από ποτέ!

Newsroom

Θέλετε να κλείσετε ραντεβού με το γιατρό αλλά δεν έχετε το χρόνο ή δεν γνωρίζετε κάποιον αξιόπιστο; Το instadoctor.gr ήρθε για να κάνει όλη τη διαδικασία απλούστατη, σίγουρη και πιο γρήγορη από ποτέ!  Το instadoctor.gr βγήκε πριν λίγες μέρες «στον αέρα» και αναμένεται να γίνει ο αγαπημένος τρόπος για να βρει κανείς τους καλύτερους γιατρούς και να κλείσει ραντεβού μαζί τους μέσα σε 1 λεπτό!

Ραντεβού άμεσα, κοντά και δωρεάν

Στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα instadoctor.gr μπορεί ο καθένας εντελώς δωρεάν, χωρίς δηλαδή κάποια χρέωση για την υπηρεσία, να βρει τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται κοντά του, ανάλογα με την ειδικότητα που ψάχνει και να κλείσει άμεσα ραντεβού μαζί τους - ακόμα και αυθημερόν! Οι χρήστες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους όποια ώρα τους βολεύει, χωρίς να πρέπει να ελέγξουν τα ωράρια εργασίας του κάθε ιατρείου και να βρουν το χρόνο για να καλέσουν, ώστε να βρουν ποια μέρα και ώρα υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού. Αντίθετα, κάθε χρήστης έχει μπροστά του ένα ημερολόγιο με τις διαθέσιμες ώρες και μέρες του κάθε γιατρού και μπορεί να κλείσει το ραντεβού που τον βολεύει με ένα κλικ!

Τέρμα στα ιατρικά ραντεβού στα… τυφλά

Τα πλεονεκτήματα του να κλείσεις ραντεβού μέσω του instadoctor.gr δεν σταματούν μόνο στην ευελιξία χρόνου, την ταχύτητα και την αμεσότητα αλλά ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουν μία πρώτη εικόνα για την αξιοπιστία του γιατρού προτού τον επισκεφθούν καθώς και το πόσο θα τους κοστίσει. Οι ασθενείς αφού κάνουν αναζήτηση με βάση την ειδικότητα ή την υπηρεσία που χρειάζονται και στην περιοχή που τους ενδιαφέρει, θα μπορέσουν να επιλέξουν το γιατρό που επιθυμούν μέσα από μία λίστα με αναλυτικές και επαληθευμένες πληροφορίες από την ομάδα του instadoctor.gr.

Οι πληροφορίες που θα βρει ο χρήστης για τον κάθε γιατρό και το ιατρείο του, ώστε να τον βοηθήσουν στην επιλογή του, περιλαμβάνουν στοιχεία όπως: η εκπαίδευσή του, η κατάρτισή του, η επαγγελματική εμπειρία του, φωτογραφίες και βίντεο του ίδιου και του ιατρείου, το κόστος της επίσκεψης, οι υπηρεσίες που παρέχει αναλυτικά, οι μέθοδοι θεραπείας, τα ταμεία που δέχεται καθώς και χάρτης με οδό, συντεταγμένες και πληροφορίες διαδρομής.

Εξειδικευμένη αναζήτηση 

Ο κάθε χρήστης μπορεί μέσα από το instadoctor.gr να κάνει πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή του, εάν το θέλει, χρησιμοποιώντας φίλτρα όπως η υπηρεσία που τον ενδιαφέρει από τον κάθε γιατρό (π.χ. καθαρισμός δοντιών), το αν δέχεται μέσω ΕΟΠΥΥ ή άλλο ασφαλιστικό ταμείο, καθώς και παροχές του ιατρείου του όπως αν αναλαμβάνει χειρουργεία, παιδιά κάτω των 12 ετών, αν δέχεται πληρωμή με κάρτα, αν κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, αν υπάρχουν ειδικά κόστη για ΑμεΑ, ανέργους ή φοιτητές κ.α.  

Επικοινωνία με το γιατρό και με βιντεοκλήση

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί μέσα από την πλατφόρμα να πραγματοποιήσει και online ραντεβού με το γιατρό του μέσω τηλεδιάσκεψης, εφόσον η παρουσία του δεν κρίνεται απαραίτητη.

Δοκιμάστε το instadoctor.gr σήμερα και βρείτε άμεσα τον γιατρό που ψάχνετε και που τελικά θα κρατήσετε για πάντα

Όλες οι ειδήσεις

Power Pass: Στις 17 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις - Αναλυτικά όλη η διαδικασία

Γλυκά Νερά: «Πρώτα να υποφέρει ο Μπάμπης και μετά να τον εξοντώσουν», λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Εμείς θα συνεχίσουμε να τρώμε χταπόδια - Κι εμείς τα αγαπάμε, αλλά με τον τρόπο μας: στα κάρβουνα!

Θάλασσα, λίμνη και ποτάμι μαζί: Η πιο εξωτική παραλία της Ελλάδας που μοιάζει να βγαλμένη από την καρδιά της Καραϊβικής

ειδήσεις τώραγιατρός