Υγεία|21.03.2019 20:18

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ισορροπημένο και γευστικό πρωινό!

Newsroom

Τα τελευταία χρόνια, καταναλωτές σε όλο τον κόσμο δίνουν μεγάλη σημασία στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, τη διατήρηση της υγείας τους και την προαγωγή της γενικότερης ευεξίας τους.

Εξάλλου, η τήρηση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο για την επίτευξη των παραπάνω στόχων με πιο σπουδαίο γεύμα το πρωινό, καθώς είναι εκείνο που παρέχει την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να ξεκινήσει την κάθε νέα ημέρα.

Αν αρέσει και σε εσάς να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή σας και γι' αυτό επιλέγετε υγιεινά συστατικά στην καθημερινότητά σας, τότε μόλις βρήκατε έναν ακόμη σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια. Ποιος είναι αυτός; Το πρωτεϊνούχο ρόφημα Formula 1 με γεύση Κρέμα Μπανάνας της Herbalife Nutrition. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να δοκιμάσετε την παρακάτω εύκολη συνταγή και να λάβετε 20,5g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης και πληθώρα βιταμινών και μετάλλων! 

Οδηγίες 

Αναμίξτε καλά στο blender μέχρι να ομογενοποιηθούν 2 κουταλιές της σούπας Formula 1 Κρέμα Μπανάνας και μια κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο σε 250ml γάλακτος σόγιας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα έχετε στη διάθεση σας ένα πλήρες και γευστικό πρωινό που ικανοποιεί το αίσθημα της πείνας το πρωί, αλλά ταυτόχρονα εφοδιάζει τον οργανισμό σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά!

Τι είναι το Formula 1 Κρέμα Μπανάνας

Το ρόφημα της Herbalife Nutrition Formula 1 με γεύση Κρέμα Μπανάνας ανήκει στη νέα γενιά ροφημάτων Formula 1 και μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινής σας διατροφής, καθώς αποτελεί πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών.

Συνδυάζει 18gr πρωτεΐνης, 4gr από εδώδιμες ίνες, περιέχει χρώμιο που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, καλύπτει τουλάχιστον το 38% της συνιστώμενης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων, ενώ καλύπτει το 52% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης της βιταμίνης Β12.

Επιπλέον, παρασκευάζεται με vegan συστατικά, δεν περιέχει γλουτένη και τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ουσίες. 

Όλα τα παραπάνω το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για μία σωστή διατροφή, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία υγιεινή και εύκολη μέθοδος διαχείρισης και διατήρησης βάρους*.

* Η αντικατάσταση 1 ή 2 γευμάτων με υποκατάστατα γεύματος μειωμένων θερμίδων, μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση ή τον έλεγχο του βάρους.

ΠρωινόtipsδιατροφήHerbalife