Υγεία|14.11.2023 08:35
Θεσσαλονίκη: Τεράστιες ουρές όταν εφημερεύει το Ιπποκράτειο - Ακόμα και επτά ώρες αναμονή στα επείγοντα
NewsroomΠέντε με επτά ώρες αναμονή χρειάζεται να περιμένουν οι πολίτες που προσέρχονται στα επείγοντα του νοσοκομείου Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη κάθε φορά που αυτό εφημερεύει.
Μιλώντας στο OPEN, ο Χρήστος Τζελέπης αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομένων στο Ιπποκράτειο, τόνισε ότι η αναμονή των ασθενών διαρκεί από 5 έως 7 ώρες, από την ώρα που θα έρθουν στο νοσοκομείο μέχρι και την ώρα που θα εξεταστούν.
«Όταν εφημερεύει ένα νοσοκομείο και είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εφημερεύει μόνο του δημιουργούνται αυτά τα ζητήματα. Το προσωπικό σηκώνει μεγάλο βάρος. Το τελευταίο διάστημα έφυγαν 9 ακτινολόγοι και έχουν προσληφθεί μόλις 3» συμπληρώνει ο κ.Τζελέπης.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση