Υγεία|14.11.2023 08:35
Θεσσαλονίκη: Τεράστιες ουρές όταν εφημερεύει το Ιπποκράτειο - Ακόμα και επτά ώρες αναμονή στα επείγοντα
NewsroomΠέντε με επτά ώρες αναμονή χρειάζεται να περιμένουν οι πολίτες που προσέρχονται στα επείγοντα του νοσοκομείου Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη κάθε φορά που αυτό εφημερεύει.
Μιλώντας στο OPEN, ο Χρήστος Τζελέπης αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομένων στο Ιπποκράτειο, τόνισε ότι η αναμονή των ασθενών διαρκεί από 5 έως 7 ώρες, από την ώρα που θα έρθουν στο νοσοκομείο μέχρι και την ώρα που θα εξεταστούν.
«Όταν εφημερεύει ένα νοσοκομείο και είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εφημερεύει μόνο του δημιουργούνται αυτά τα ζητήματα. Το προσωπικό σηκώνει μεγάλο βάρος. Το τελευταίο διάστημα έφυγαν 9 ακτινολόγοι και έχουν προσληφθεί μόλις 3» συμπληρώνει ο κ.Τζελέπης.
Διαβάστε ακόμη
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία