Υγεία|07.03.2024 15:58
Κορονοϊός: Πρώτη εφημερία στον Ευαγγελισμό χωρίς κρούσμα μετά από 4 χρόνια!
NewsroomΜετά από 4 χρόνια πανδημίας, για πρώτη φορά η εφημερία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έκλεισε χωρίς καμία εισαγωγή ασθενούς με Covid-19.
Συγκεκριμένα, ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, σε ανάρτησή του στο Facebook, τόνισε ότι είναι «ελπιδοφόρο» ότι δεν σημειώθηκαν νέες εισαγωγές με covid-19 στον «Ευαγγελισμό», αλλά αυτό «δεν σημαίνει ότι βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της πανδημίας».
Αναλυτικά η ανάρτηση του διοικητή του νοσοκομείου
«Για πρώτη φορά μετά από 4 ολόκληρα χρόνια κλείσαμε την εφημερία με μηδενικές εισαγωγές covid!Σίγουρα δε μπορούμε να μιλήσουμε για τέλος της πανδημίας αλλά είναι πραγματικά ελπιδοφόρο.Προσεχώς θα έχουμε περισσότερα στοιχεία ώστε να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα».
Διαβάστε ακόμη
- Μεγάλη φωτιά και έκρηξη σε επιχείρηση στο Ομορφοχώρι Λάρισας: Ήχησε το 112 - Συγκλονιστικά βίντεο
- Marfin: Το φωτογραφικό υλικό που «έσπασε» τη σιωπή 16 χρόνων - Πώς οι Αρχές έφτασαν στους τρεις κατηγορούμενους
- «Μας πέταξε 15 μέτρα μακριά»: Ο πατέρας της 15χρονης ποδοσφαιρίστριας του ΠΑΟΚ περιγράφει το τροχαίο
- Ο Τραμπ έχει αφήσει οδηγίες «σε περίπτωση που τον σκοτώσει το Ιράν»: «Βομβαρδίστε τους όπως ποτέ ξανά»